Quiz, ten voordele van "Kom op tegen kanker"

04-10-2015

De eerste editie van de Goedgezinde Beverse quiz lokte flink wat deelnemers en supporters naar de tijdelijke gemeentelijke feestzaal Ter Wijsbeek. Niet minder dan 25 ploegen namen het tegen elkaar op. En in de achtergrond genoot een grote schare supporters mee van het fijne gebeuren. De opbrengst is bestemd voor ‘Kom op tegen Kanker’.

“De bedoeling was om samen met alle plaatselijke verenigingen een gezellige quiz op te zetten ten voordele van Kom op tegen Kanker”. “Dat initiatief is dan ook blijkbaar in goede aarde gevallen gelet op de grote opkomst”.
De ploegen, zowel ervaren quizteams als gelegenheidsgroepjes, kregen allerlei vragen over sport, de media, Bever zelf, humor, foto’s, culinair, actua, wetenschap, geschiedenis en muziek. De meeste ploegen dienden zich overigens aan onder leuke benamingen zoals ‘El Secreto’, ‘Team Bucky’ en ‘De Schapenkoppen’.
Na een spannende strijd was het uiteindelijk ‘Slimmer dan Ben Crabbé’ die de eindzege in de wacht wist te slepen en dit voor ‘Team 63’ en ‘Pinten boven Punten”.